Nyttår i Marrakech

DSC_0126

I kveld spiller jeg 2014 inn i magiske Marrakech. Ønsker dere alle et herlig nytt år!

DSC_0135For meg betyr nyttårsaften sol, palmer og ørkenvarme. De siste fem årene har jeg dj-et for luksushotellet La Mamounia, og jeg kan ikke tenke meg et vakrere sted å møte et nytt år på.

DSC_0228La Mamounia er blitt mitt “hjem hjemmenfra” og nyttårsaften-opptredenene er nok mitt absolutt favorittshow gjennom hele året. Å kunne feire inngangen til et nytt år sammen med hotellets gjester og ansatte, i noen av de vakreste omgivelsene du kan tenke deg, er opplevelser jeg alltid må klype meg i armen over.

DSC_0245

DSC_0225

Ønsker dere alle en fabelaktig, glamorøs og glitrende nyttårsaften!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.