Plei neglene i ferien

IMG_9703En liten flaske olje er sommerneglenes beste venn.

Sol, vann og varme temperaturer betyr ofte tørre, flassete og sprukne negler. Og hvis du, som meg, ikke har lyst til å bruke ferien til å file flakete negler stadig kortere, er løsningen så enkel som å alltid slenge en neglebåndsolje med i strandvesken. Jeg har pakket med meg min favoritt til Marokko, og den bruker jeg hver dag mens jeg ligger i solen (og strengt talt gjør ingenting allikevel).

Solar Oil Nail & Cuticle Conditioner fra CND gir masse pleie og fukt, og så dufter den som en tropisk sommerbris! Påfør en liten dråpe olje i roten av hver negl, og masser den ut langs neglebåndene. Det tar max et halvt minutt på solsengen, og gir deg de sunneste sommerneglene du noensinne har hatt.

PS: Ikke glem føttene dine! Sandaler og soleksponering tørker fort ut føtter og negler, men litt olje der også gjør susen. Oljen kan også brukes med stor suksess på steder der du får ekstra tørr hud (knær, albuer etc).

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.