Reisetips Ibiza: Passion cafe

IMG_7456Enten du har lyst på en acaii-smoothie etter en lang nattklubbnatt, eller ønsker sunn start på dagen, er Passion Cafe det nærmeste du kommer himmelen på Ibiza.

Cafeen, som er drevet av det lokale, og svært så glamorøse, helseikonet Lana Love, serverer ferske fristelser til alt fra klubbhoder til helsefreaks. Siden jeg plutselig befinner meg i siste kategori (what!) etter en ukes treningsleir, er jeg på evig jakt etter mat som er fri for gluten, sukker, fett og melk. Her finner jeg ikke bare et stort utvalg av nettopp det – jeg finner et latterlig stort utvalg av sunne fristelser. Og ALT på menyen ser godt ut!

IMG_7454Kakedisken ser også veldig god ut, men etter en uke med beinhard trening, frister ikke søtsakene like mye lenger. Nå vet jeg nemlig hva som må til hvis jeg skal forbrenne godsakene igjen etterpå..

IMG_7462Men hvem trenger søtsaker når man kan få sunne fristelser som dette? Sukkerfri soyayohurt med mangopurè og økologisk crunch på toppen. Kjempegodt! Og grønnsaksjuicen ved siden av serveres i de søteste små krukker. Det føles rett og slett godt å spise sundt på Passion Cafe.

IMG_7460Cafeen selger også kokebøker, supermat og rensende teer. Og middagene deres er like fristende som frokosten (jeg kan anbefale både hummustallerkenen og den varme og spicy thai-kyllingsalaten). Så skal du til Ibiza i sommer, så legg turen innom denne lille sunne og smakfulle perlen.

IMG_7461

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.