Reisetips: Vintageskatt i Monaco

DSC_0164Dette er en av de beste vintagebutikkene jeg noensinne har besøkt!

DSC_0155Monacos kvinner er kjent for sin rådyre og eksklusive designergarderobe. Og i en by der det å se å bli sett på de riktige stedene i det riktige antrekket nærmest er en nasjonalsport, sier det seg selv at Monte Carlos mange walk-in-closets har heftig gjennomtrekk. Og det kan du dra nytte av hvis du tar turen til Le Dressing!

DSC_0158Har du lyst på et par skyhøye designerhæler til en fjerdedel av prisen? Hos Le Dressing kan du finne drømmeparet ditt. Mest sannsynlig er de kun brukt på en rød løper eller to tidligere også, så her kan du virkelig gjøre gode kupp!

DSC_0153Uansett om det er Chanel eller Balenciaga som troner øverst på ønskelisten din, kan du her finne skatter til en god pris. Eller… drømmer du om en Chanelveske koster den fortsatt flesk! Men et formildende shoppingargument er kanskje at vesken da ofte en limited edition-utgave som noen av Monacos rike og berømte har spesialbestilt, og som du nå garantert er alene om i Norge. Hvis du skulle ha råd til slikt altså. Men heldigvis finnes det mye for mer normale lommebøker også:

DSC_0157Disse skoene fra Guizeppe Zanotti som lokket ved disken, og kostet nå plutselig like mye som en Bianco-sko! Men allikevel var det ikke disse som ble med meg hjem denne gangen. Det ble i stedet denne:

DSC_0149En magisk blekrosa gudinnekjole fra Alexander McQueen i silkechiffon. Til nesten en fjerdedel av prisen som den ble solgt for i fjor! Hurra! Jeg ble så glad for kuppet mitt at jeg røsket med meg en beige clutchbag i pytonskinn med armbånd festet på med en lenke i tillegg. Snakk om shoppinglykke!

DSC_0127Vakre Kari-Anne fant drømmekjolen sin hos Le Dressings andre avdeling en gate ned (ja, de har altså to butikker som ligger tre minutter fra hverandre): En nydelig bohemsk sommerkjole fra Isabel Marant!

DSC_0129Dette er butikken der Kari-Anne fant kjolen sin.

DSC_0132Dette var den eneste shoppingen jeg rakk i Monaco, siden jeg ellers var på jobb når butikkene var åpne.  Men det gjør ikke noe: For hvis du kun skal besøke èn butikk i Monaco, så la det bli Le Dressing.

Her finner du Le Dressing:

2 Rue des Orangers

og

1 Rue Princesse Florestine

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.