Rens kroppen med juice

DSC_0012Nå starter jeg på en tredagers rensekur med friskpressede juicer fra Essentially!

Etter bootcampen har jeg lett etter måter å opprettholde livsstilsendringen min på og samtidig få påfyll av energi i hverdagen. Etter å ha fått det anbefalt av mange venner, gjør jeg nå en tredagers juicekur: for å rense kroppen og kickstarte mitt nye sunne kosthold uten gluten, sukker, melkeprodukter og usunt fett.

Juicene inneholder kun friskpressede rå grønnsaker, spesielt sammensatt for å avgifte og rense kroppen. Juicen jeg skal drikke mest av heter Green Juice, og inneholder agurk, selleri, eple, spinat, persille, sitron og ingefær. Det er hele 1,5 kilo med grønnsaker i hver flaske! Snakk om helsebombe! Denne grønne juicen skal jeg drikke fire av om dagen.

Midt på dagen skal jeg i tillegg drikke en “spicy lemonade” som inneholder sitron og cayennepepper. Det hjelper til å stimulere fordøyelsessystemet, i tillegg til at drikken er alkalisk, og får blodsirkulasjon og forbrenning igang med et spicy kick. På kvelden skal jeg belønne meg med en deilig kakaomelk laget av cashewnøtter, som gir påfyll av sunt fett. En venninne av meg prøvde denne kuren for noen måneder siden, og hun har ikke sluttet å snakke om den kakaoen etter det, så den gleder jeg meg ekstra til i kveld.

Alle juicene ble presset til meg i dag tidlig, og jeg var selv på hovedkontoret deres i Ullevål hageby og hentet en fin pappeske med 18 små juiceflasker. Juicene bestilles på Essentiallys nettsider, og så kan man velge om man vil få de levert på døren eller hente selv.

IMG_7709Juicene er markert med nummer, fra 1 til 6, slik at jeg vet hvilken rekkefølge på dagen jeg skal drikke i. Så enkelt! Fra mandag til onsdag denne uken får jeg nå friskpressede juicer uten å grise ned kjøkken og juicepresse hver dag. Med andre ord har jeg ingen unnskyldning, det er bare for “Hjemtegård” å sette igang med drikkingen!DSC_0008Følg juice-dagboken min her på bloggen, og se hva slags resultater jeg oppnår etter tre dager med ren energi og vitaminboost på flaske!

Essentially er et norsk firma som ble startet av to jenter for omlag to år siden. Nå har de kontorer i Oslo og Dubai, og juicene deres selges på Smoothie Xchange! Hvor kult er ikke det?

Hvis du har lyst til å lære mer om juicene, eller kanskje bestille din egen “Cleansing treatment”, så sjekk ut Essentially.no. Og husk, du trenger ikke gjøre som meg og kjøre et knallhardt hundre prosent juice-opplegg. Jeg har jo vendt kroppen til mindre, og mer lettfordøyelig, mat etter en uke med bootcamp på Ibiza. Hvis du er nysgjerrig på helseeffektene ved juicing kan du jo prøve å bytte ut et mellommåltid med en grønn juice, og se hvordan du synes det funker?

1,5 kilo ferskpressede grønnsaker i en liten flaske kan jo ikke være annet enn godt for deg, eller hva?

1 Comment

  • Reply April 30, 2014

    Line :-)

    Elsker Essentially, gleder meg til en detox kur til høsten 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.