Shoppingtips Reise med baby

Gjør reisen med Mini lettere med disse favorittene.

Annonse: Som Babyshop-ambassadør får jeg teste ut en rekke produkter for familien. Dette er mine favoritter fra Babyshop.no for lange og korte reiser med minsten.

 1. Reiseseng: Denne sengen fra Carena er billig og bra, og jeg liker at man kan holde et øye med den lillekrabaten gjennom nettingen.
 2. Mamma-clutch: Denne har plass til det aller nødvendigste; mobillader, småting og viktige papirer, og sklir lett ned i stellevesken. Siden jeg dropper en egen veske og slenger stellevesken over skulderen på reise, gjør mamma-clutchen at jeg alltid vet hvor kredittkort, pass og nøkler er.
 3. Reisevogn: Lille Julia er fortsatt for liten for en slik, men jeg gleder meg til hun kan sitte oppreist og kan trilles rundt i denne smarte vognen fra Kobbe. Den veier kun 6,5 kilo og kan lett slås sammen slik at den kan legges i hattehyllen på fly. Helt genialt!
 4. Reiseveske til vogn: Har du fått vognen din pakket inn hos spesialbagasje-stasjonen på flyplassen? Det gjør du mest sannsynlig kun en gang. Jeg mottok vognen min på trillebåndet med halve vognstellet ute av posen ved ankomst, og det er ren og skjær flaks at ikke kalesjen ble ødelagt eller noen deler borte. Invester i denne beskyttelsen, så holder vognen din seg fin både fram og tilbake fra ferieturen. Stokkes trekk skal passe til de aller fleste vogner.

Noen myke, rosa favoritter er aldri feil på reise.

 1. Pysj: Favorittpysjen i mykeste bomull fra Livly gjør selv den skumleste kalde hotellsengen litt mer hjemmekoselig.
 2. Kosefavoritter: Jeg er tilhenger av å ta med så lite leker som mulig, men et par myke søte venner må være lov. Dette strikkesettet med pledd, rangle og sutteklut fra Liewood er helt perfekt, og tar minimalt med plass i reisevesken.
 3. JetKids Bedbox: Genial trillekoffer fra Stokke som både er seng, trille for trette små ben på flyplassen, benstøtte og ja.. håndbagasjevennlig koffert! Fire ting på en gang, og helt perfekt for en liten jetsetter.
 4. Omslags-bodyer: Petit Bateau lager de deiligste bomullsbodyene som det er en fryd å kle min lille skatt i. Disse to har jeg kjøpt i flere størrelser, og den lys rosa med blomsten på magen var faktisk den aller første bodyen hun hadde på seg på sykehuset. Smelt.
 5. Merinopledd: Mykt og lett, og helt perfekt for å holde små armer og ben varme på reisefot. Jeg bruker dette i vognen året rundt.

Grått er langt ifra kjedelig, spesielt når det kommer til reisefavoritter.

 1. Ekorn-drakt: Dyrt men deilig, for deg som har lyst på noe litt … ekstra. Denne strikkebodyen fra Stella McCartney skulle jeg gjerne kledd min lille skatt i på neste langtur.
 2. Bæresele: Dette er bæreselen jeg har valgt meg, og som følger meg på daglige småturer og på lengre ferieturer. Les mer om hvorfor jeg elsker bæresele på reise her.
 3. Bilsete: MaxiCosi Pebble med nyfødtdel har fungert veldig bra for meg. Nå tar vi ut nyfødtinnlegget og fortsetter ferden videre.
 4. Stellematte: Kjempefin og praktisk stellematte i god størrelse med lomme hvor du får plass til det helt essensielle.
 5. Sparkebukse: Lillelam er en favoritt på reise året rundt. Ullen holder deg varm om vinteren og regulerer temperaturen perfekt om sommeren. Derfor elsker jeg å pakke ull når jeg reiser fra ett klima til et annet, eller når man for eksempel skal sitte lenge i en varm bil eller togkupé.
 6. Snack kopp: Denne smarte koppen gjør det enkelt for barnet å spise selv. Vi må vente noen måneder før vi får testet den, men jeg synes den virker både funksjonell og ikke minst leken og gøyal for nysgjerrige barnehender.

Artikkelen er laget i samarbeid med Babyshop.no

Marianne Jemtegård jobber som ambassadør for Babyshop, noe som innebærer at hun blant annet holder foredrag både internt og eksternt, reiser rundt på butikkeventer for å dele sine erfaringer som småbarnsmamma, skriver artikler og shoppingguider for Babyshop og kommer med tilbakemeldinger på hvordan Babyshop produkter fungerer i hennes travle hverdag. Som en del av dette samarbeidet gir hun leserne sine også shoppingguider slik den du leser nå, satt sammen av hennes personlige favoritter fra Babyshop. Vi håper du finner noe spennende her.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.