Skjønnhetsfavoritter fra Four Seasons

IMG_5660Det er på reise jeg virkelig finner ut av hva mine favorittprodukter er.

Jeg innrømmer det lett: jeg er en skjønnhetsjunkie. Jeg elsker nye produkter, og går på nesten hver lovnad om mirakuløse resultater. Det bærer baderomshyllene mine preg av. Når man titter på mengden produkter jeg har, burde jeg egentlig vært kåret til verdens yngste, strammeste og vakreste for lenge siden. Det er vel undøvendig å nevne at dette hittil ikke har skjedd, men at jeg skylder dette ene og alene på at jeg ikke har funnet det ultimate drømmeproduktet mitt. Ennå.

“More is more” gjelder for meg når det kommer til skjønnhet. Men når jeg pakker til en reise er det kun mine absolutte favoritprodukter som får være med. Og produktene jeg ikke kan få nok av akkurat nå, er Chanels skimrende øyenskygge fra deres “holiday” kolleksjon, den superchice glossen “Fluid stick” fra Diors Addict-serie som heter  (den sklir på fløyelsmykt og holder fargen leeenge), og min oppfriskende, fuktighetsgivende og glansfremkallende spray til hud og hår fra det naturlige skjønnhetsmerket Philip Martins.

Baderomshyllen på Four Seasons ser langt mer ryddig ut enn sin norske brorpart. Og med disse produktene i reisevesken er kanskje “less is more” ikke så dumt allikevel?

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.