Slik shopper du på salg

Dette er mine beste tips for å shoppe smart og gjøre et kupp på salg.

Nyttårssalget blir ofte kalt årets beste salg. Butikkene må få ut julevarene sine kjapt før årets nyheter skal på plass i hyllene, og det gjør at prisene synker nesten dag for dag. Dyre vintervarer som jakker, kåper og fine festplagg må ut fort, og det betyr at det er penger å spare for deg. Vet du hva du driver med kan du fort gjøre en knallgod deal nå, enten du leter etter klær til deg selv eller mini, eller noe nytt til hjemmet. Dette er mine beste salgstips. Happy shopping!

Handle med hjerte og hjerne

Store rabatter er vel og bra, men handler du fordi det er billig, og ikke fordi du trenger det og/eller forelsker deg helt i det, så er det bedre å la det henge igjen i butikken. Kjøp som fyller opp hjemmet ditt med enda mer “nesten perfekte” ting er dumt både for miljøet, lommeboka og garderobeplassen. Handle med hjerte OG hjerne, så blir du garantert fornøyd etterpå også.

 

Kvalitet over kvantitet

Kashmir, silke og skinnvarer er gode eksempler på produkter det er lurt å investere i når prisene kuttes. Kvalitetsprodukter som ikke er så knyttet opp mot en spesiell trend er gode byggeklosser i garderoben din, og er plagg som du heller ikke så lett lei av. Mange bruk per plagg er alltid en god investering.

 

Oppgrader jobbgarderoben

Jeans, dressjakker, mønstrede bluser og tynne gensere er eksempler på plagg du kan spare mye på nå og som gjør seg i hverdagsgarderoben din. Styr unna de alt for spesielle mønstrene og “trendy” fargene.

 

Billig kan fort bli dyrt

Kjedebutikkenes store rabatter gjør det for å plukke med seg ting “fordi det er på salg”. Det gjør det lett å ta med seg ting du absolutt ikke trenger. Gjør deg opp en formening om hvor mye du vil bruke før du kaster deg inn i salget, så er sjansene mindre for impulskjøp.

 

Sjekk garderobeskapet først

Hvilke hull har du i klesskapet? Mangler du noe varmt? Vintersalget er et perfekt tidpunkt for å investere i vinterjakker, ull og vintersko. Og hvis festantrekk står på handlelista er også tiden etter jul og nyttår det perfekte tidspunktet å gå på jakt etter “den lille sorte”, smokingen eller paljettkjolen.

 

Ha is i magen

Ut over i januar faller prisene fort. Følg med på utvalget i salget. Så lenge det finnes flere igjen av din størrelse kan du godt ta sjansen på at godbitene du har sett deg ut faller enda mer i pris før du slår til.

 

Les deg opp på trendene

Oppdater deg på de siste catwalktrendene slik at du kan plukke ut de godbitene som holder seg på toppen av trendbarometeret utover våren og sommeren. Sitrusfarger, rosa, oransje, polkadotter og dyreprint er eksempler på vintertrender som holder seg ut over sommeren.

 

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.