Sommerskjønne pakketips

IMG_9691Trenger du litt inspirasjon til å pakke toalettvesken? Disse favorittene er alltid med meg på tur.

Favorittduften fra Zarko Perfume

Akkurat nå elsker jeg Molecule-duften fra det danske parfymehuset Zarko Perfume. Duften blander seg med din huds naturlige molekyler, og avgir en unik duft som er bare din. Det er friskt uten på bli “såpeaktig”, krydret uten å bli for tungt, og unisex uten å miste sensualiteten. Zarkos dufter selges foreløpig ikke i Norge, men hvis sommerferien bringer deg til Danmark anbefaler jeg deg å kjøpe med deg en flakong av det som godt mulig kan bli Danmarks svar på Byredo.

Buxom leppegloss fra bareEscentuals

En lys gloss med litt shine og leppe-plumpende effekt er et must i sommerbagen min. Denne glossen gir akkurat nok effekt til at man føler seg fresh, uten å føle seg sminket på stranden.

ColorScience Sunforgettable solkrem SPF30

Denne smarte kosten gir meg solbeskyttelse og en matt finish hele dagen, uansett hvor jeg er. Den er så liten og nett, og passer selv i den minste skulderveske, og er superlett å påføre. En ekstra god ting er at den er like praktisk  byen som på stranden, for denne solkremen vil garantert ikke ødelegge sminken din når du påfører den i løpet av dagen. Tvert imot! Den fjerner skinn og gir huden en deilig glød, samtidig som den beskytter med SPF 30. Et absolutt must have-produkt.

Philip Martins Pleasure Hair & Body spray

Den dufter friskt av bergamott og sitrus, og inneholder små partikler som gir ekstra glød både til hud og hår. Jeg sprayer den på kropp og i håret etter hvert bad, og nyter den oppkvikkende duften samtidig som både hud og hår får ekstra fukt og glans. Det aller beste er at sprayen er økologisk og naturlig, laget av en liten italiensk familiebedrift med kun usprøytede urter som råvarer.

1 Comment

  • Reply September 16, 2014

    Katrine Steen

    Hei 🙂
    Nå får du disse duftene hos Cosmetique Hønefoss… Vi har ikke lov å legge de ut i nettbutikken, men vi ordner det likevel på en annen måte 🙂

    Mvh Katrine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.