Tilbake i Marrakech

IMG_0412

Endelig tilbake i solen i Marrakech. I morgen står jeg på scenen igjen på La Mamounia for å danse inn i 2015!

I dag lader jeg opp batteriene og nyter solen mens jeg planlegger settlisten for kveldens soundcheck.

IMG_0427Gjør mitt beste for å gli inn i den døsige Marrakech-spiriten i sandaler fra Emonk Ibiza, solbriller fra Quay og armbånd fra Ooak Jewelz. Ørkenbyen flommer over av solhungrige turister fra hele verden, på jakt etter eksotiske eventyr og en nyttårsfest de sent vil glemme. Jeg skal gjøre det beste for å gi dem sistnevnte i morgen kveld…

IMG_0425Elsker armbåndet fra Ooak Jewelz, som sklir rett inn i den bohemske, flagrende syttitallsånden som sveiper over motebildet her i Marokko.

IMG_0435Håper du nyter de siste par dagene av 2014, og at din nyttårsfeiring blir like dampende het som vår her i Marokko.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.