Trendforedrag på Voss

DSC_0034Jeg startet helgen med et bursdagsbesøk og et foredrag på vakre Voss!

Butikken Faye på Voss fyller to år denne helgen, og derfor fikk jeg æren av å holde et trendforedrag og hjelpe kundene med shoppingtips og styling noen champagneboblende timer etter normal stengetid.

IMG_3508 Faye på Voss er et eksklusivt motemekka gjemt mellom vakre fjell, drevet av Therese Faye. Med sikker stilsans navigerer hun mellom merker som J Brand, Fleischer Couture og Samsøe Samsøe, for å finne plagg og sko som passer perfekt til stilbevisste vossajenter.

Så god smak har hun at kundene flokker til fra hele Bergensregionen for å bli inspirert av det gode utvalget hennes.

DSC_0002Velfylte goodiebags lokket gjestene inn fra regnværet til en VIP-kveld med mye latter og shoppingglede.

DSC_0009 Jeg digger årets kongeblå versjon av den varme og chice dunjakken fra Fleischer Couture!

IMG_3514Myk strikk fra Samsøe Samsøe og høstens fargemiks av de populære Hipanema-armbåndene fra Brasil. Digger komboen leopard og fersken. Så fresht mot høstens mange gråtoner!

DSC_0013Disse bikerbootsene fra Debbie har den helt rette kombinasjonen av røffhet og glamour. Team dem med skinny jeans og en stor, varm parkas, og gå vinterkulda stilsikkert i møte. Eller hvorfor ikke bruke de til en kort kjole og en strikkejakke?

IMG_3496Det var så gøy å møte alle de deilige damene på Voss, og dele motetips og shoppinglykke med så mange bra jenter! Hvis du vil sjekke ut Faye på Voss kan du gå til den geniale samlingen av eksklusive lokalbutikker på Handlegaten.no. Der kan du shoppe fra blant annet Faye på Voss fog få varer sendt rett hjem til deg.

Husk å støtte din lokale moteforretning hvis du vil ha en levende norsk motebransje.

Takk for en herlig dag på Voss. Jeg håper det ikke blir lenge til neste gang.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.