Varm og heit i vinterkulda

DSC_0566Du trenger ikke kle deg som om du skal på hyttetur for å holde kulda på avstand. Dette er mine beste triks for å holde på varmen i -20 grader.

1. Velg ull innerst! Merinoull er den store favoritten: myk, lett og varm uten å være klam.

2. Ulltruse over strømpebuksene. Jepp, du kan unngå blærekatarr i det sure vinterværet er å dra en ulltruse over strømpebuksa. Lett å ta av når du kommer inn.

3. Tenk lag på lag! Start med bh og truse i merinoull, så en tynn singlet og ullstrømpebukser. Ullsåler i skoene og en genser eller -kjole under en lang cardigan i kashmir gjør susen.

4. Skjerf ute og inne. Velg et stort og mykt kashmirskjerf som du surrer godt rundt hodet ute, og som du bruker som kult sjal inne – gjerne med belte i livet.

5. La plaggene få puste. Dropp den åletrange genseren og skinnyjeansen, og gi ullplaggene dine rom til å puste. Litt løse plagg holder mye bedre på varmen.

Og sist, men ikke minst: Dropp elgtrykk, klovnefarger og sportsundertøy på jobb. Du trenger ikke se ut som en syrete hagenisse selv om du skal holde varmen. Softe pasteller og gråtoner er elegante og kledelige mot vinterblek hud.

2 Comments

  • Reply March 13, 2017

    Trine

    Oi for en fantastisk flott jakke! Hvor har du kjøpt den?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.