Vinn min favorittsjampo og -balsam!

Lyst til å vinne mine favorittprodukter til håret? Da må du melde deg på helgens konkurranse!

Produkter til denne konkurransen er sponset av Björn Axén. Meld deg på via min Instagram. Vinnere offentliggjøres på min Insta story søndag kveld. 

Etter at jeg ble mamma har det blitt enda viktigere for meg hva jeg putter på hud og hår. At både hudkremer og hårprodukter er så snille som mulig både for meg og for miljøet kjennes helt nødvendig, ikke minst når dagene består av mye kos og hudkontakt med noen som er så skjønn som min lille jente.

Tidligere forbandt jeg økologiske sjampoer og balsamer som noe litt tungt, klissete eller rett fram lite effektivt i forhold til deres mer kjemiske motparter. Men etter at jeg oppdaget Björn Axéns grønne linje Organic ser jeg at det ikke trenger å være noen motsetning mellom hårpleie som er snill mot kloden, og effektiv og pleiende for deg. Sjampoen renser godt men skånsomt, og balsamen gir masse fukt og glans til mitt lange hår som lett blir tørt og livløst. Dette er rett og slett den perfekte hverdagspleien for håret.

Når det kommer til nye skjønnhetsprodukter mener jeg bestemt at “seeing is believing”. Å lese om nyheter er vel og bra, men å få prøvet produktene selv er alfa og omega. Derfor synes jeg det er ekstra hyggelig at jeg nå kan gi bort et sett med sjampo og balsam til to heldige lesere. På min Instagram legger jeg nå ut en konkurranse som løper hele helgen. Navnet på de to vinnerne som får hver sin grønne, vidunderlige sjampo og balsam offentliggjør jeg på min story søndag kveld.

Jeg håper dere blir like overbevist som meg om at det er lett å være både grønn og skjønn. Lykke til!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.