Vegas warm up for Tiësto!

IMG_4108Tenk å få spille i boksen til en av verdens beste DJs! På en av verdens villeste klubber! I love Vegas!

IMG_4341Hakkasan på legendariske MGM Grand Hotel er klubben hvor Tiësto, Steve Aoki og Calvin Harris alle har recidencys. Noen av verdens aller beste DJs nærmest slåss om å få fylle det tettpakkede dansegulvet syv dager i uken – mens det ville lyd- og lysanlegget teppelegger alle sanser helt til solen står opp over casinoene igjen.

Den 14 meter høye og 50 tonn tunge løven i gull som troner utenfor inngangen sier sitt: Hakkasan er klubbjungelens konge. Og det taktfaste brølet høres verden rundt.

IMG_4119Inne på Hakkasan fikk jeg varme opp før Tiësto, og til og med spille på mikserne hans! Siden han er så høy måtte jeg få en kasse og stå på. Så de neste timene hoppet og danset jeg på mine 16 cm høye Lady Daf Louboutins med stor fare for å brekke anklene første kveld i Vegas. Bildet over er snappet sekunder før dørene til klubben gikk opp.

Min første natt i Vegas tilbrakte jeg sammen med et svett, tett dansegulv og fire podiumdansere i gullhjelmer med horn og futuristiske gladiatorbikinier. Som oppvarming for selveste Tiësto.

Dette er en av de feteste gigene jeg noensinne har gjort. For en lyd! For et sted! For en stemning! Kan det bli bedre enn dette?

IMG_4130

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.