Wow, det virker!

IMG_4831Annonse: Snart tre uker med Swiss Clinic Skin Renewal Kit har gitt resultater. Jeg er overbevist.

Behandlinger som vanligvis utføres i hudpleiesalong av profesjonelle er det all grunn til å møte med en god håndfull skepsis når de introduseres for hjemmemarkedet. En skin roller, som påfører mikroskopiske skader i huden med små nåler, hører utvilsomt til i denne kategorien. For med feil verktøy og feil teknikk vil jeg tro at du kan gjøre langt mer skade enn nytte på den sensitive huden i ansiktet.

Jeg har både hørt og sett imponerende resultater med denne behandligen i proffe salonger, og tviler ikke på at behandlinger med skin roller kan ha en regenererende og oppstrammende effekt på huden.

Men samtidig er dette en behandling som krever tid og dedikasjon for å se resultater. En behandling i salong er ikke nok, men bør inngå i en serie behandlinger for å få ultimat resultat. Det betyr at du må sette av både tid og penger til mange, ofte dyre behandlinger.

Så tanken på at man kan få en tilsvarende effektiv behandling hjemme, til en brøkdel av prisen, er unektelig spennende. Derfor kastet jeg meg over prosjektet for snart tre uker siden, og har rullet hver kveld etter en grundig rens av huden.

Ler mer om behandlingen med Swiss Skin Renewal Kit.

IMG_4833

Jeg har kun brukt rullen med den aller minste nålstørrelsen (0.2 mm), og alltid etter rens og påføring av Swiss Clinics desinfeksjonsspray både på roller og hud (veldig viktig!). Etter behandlingen har huden kjentes rød og prikkende, men det har ikke gjort vondt. Den første gangen var jeg ekstra forsiktig da jeg rullet over huden, men den opprinnelige forsiktigheten gikk fort over i en iver etter å få resultater. Litt mer trykk ga en hissig rødhet i huden, men den ga seg etter ca 20 minutter.

Etter behandlingen påførte jeg rikelig med det deilige serumet Swiss Rejuvenator, som har en tykk, fløyelsaktig konsistens og trekker lynraskt inn i huden. Jeg følte at jeg trengte mer fuktighet i denne perioden, og fulgte opp med Hyaluron Performance Serum fra Dr Schrammek, og Skin Elixier fra samme merke på halsen, der jeg er ekstra sensitiv.

Hver morgen, etter rens og fuktighet, har jeg vært ekstra nøye med solfaktor, og holdt meg religiøst til Obagis SPF50. Du kjenner at huden din blir mer utsatt i denne behandlingsperioden. Det kjennes som om kremene du påfører etter behandling har sterkere effekt enn vanlig, noe som jo er positivt, men samtidig blir du også mer utsatt for solskader. Så hold deg til høy faktor og unngå soling og stranda i perioder hvor du tester Swiss Clinic Skin Renewal Kit.

IMG_4837Så hva med resultatene?

Etter nesten tre uker merker jeg størst synlig forskjell på huden på halsen. Den er mest preget av aldring, og det er her jeg også har slitt mest med sensistiv hud. Etter tre uker ser jeg færre linjer på halsen, huden er strammere, og mindre sensitiv og rød. I tillegg merker jeg også en reduksjon i de små hormonelle kvisene som ofte har poppet opp rundt munnen. På bare tre uker er jeg veldig imponert av resultatet!

De negative faktoren er ikke så mange. Men å igangstarte denne behandlingen tar litt tid. Du må sette av ca 10 minutter ekstra hver kveld, og du får litt flere produkter som du skal pakke med på reise. Siden jobben min består i mye reising og sene kvelder, har jeg følt litt på det når jeg må sette igang med skin rolling midt på natten, etter å ha stått på scenen i tre timer.

Men samtidig bruker du jo langt mindre tid enn du ville gjort på en salongbehandling, og resultatet er overbevisende nok til at jeg vi gjøre en ny kur til høsten, etter sommerferien.

Da jeg startet med kuren fikk jeg en del tilbakemeldinger fra dere, og en leser skrev at hun fikk små streker i huden etter å ha brukt skin rolleren noen få ganger. Jeg har ikke opplevd noe liknende. Men jeg vil tro at det er svært viktig å bruke rett teknikk for å få et godt resultat. Rullen skal rulles, ikke dras over huden. Og etter å ha rullet en vei, har jeg løftet den opp fra huden før jeg byttet vei – ikke dratt nålene over huden. Jeg vet ikke om dette kan være årsaken til at akkurat min leser fikk røde streker, men det understreker i hvert fall viktigheten av å gjøre grundig research før man starter med kraftfulle behandlinger på egen hånd.

Synlig strammere hals og jevnere hud på mitt utsatte akne-område rundt munnen er et resultat som har overbevist meg. At jeg i tillegg har våknet opp med bløt og glødende hud hver dag er en ekstra bonus.

Swiss Clinic Skin Renewal Kit fungerte for meg. Hvis du vil teste ut ditt, kan du bestille og få mer informasjon her.

Dette inlegget er en annonse.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.