Zalando Blogger Awards Part I

DSC_0210Hipp hurra til de norske finalistene og vinnerne av det aller første Zalando Nordic Blogger Awards!

For en uke siden var jeg i København for å dele ut pris for Zalando Blogger Awards. Det var så gøy! Jeg var med i den norske fagjuryen som sendte A Portable Package, Intodust-Celine, Jon Lundemoen og Wa2Wo-Jeanette til den nordiske finalen. Vinnerne ble kåret og feiret med gallamiddag på trendy Papirøen. Og for en kveld det ble!

DSC_0091Vi ble først hentet i båter fra hotellet vårt i Nyhavn, og fraktet til Papirøen der kveldens arrangement fant sted. Jeg og min gode kollega Ida fra Vixen nøt noen forfriskende minutter med sjøluft før champagnen kalte.

DSC_0160Det var så hyggelig å se igjen fabelaktige Britta Stephan fra Zalando, som hadde invitert nordiske toppbloggere og media til en festaften med treretters middag, prisutdeling og musikalsk underholding. Vi storkoste oss!

DSC_0196Alltid like velkledde Andreas Tangberg, country manager for Polhem PR i Norge, strålte foran fotoveggen sammen med den norske finalisten i årets kvinnelige moteblogg: Irina Lakicevic fra A Portable Package. Hun tok turen fra Paris for å få med seg denne kvelden, før hun fløy tilbake til livet på første rad under moteuken morgenen etter. Superstar!

DSC_0191Zalandojentene “gave good face” på fotoveggen mens blitzlampene haglet.

DSC_0177Og den norske mediadelegasjonen, her representert ved Vixen, Side 2 og Stylista, så ekstremt søte og uskyldige ut i kveldssolen. Senere på kvelden, på afterpartyet på Sunday Club, så de heldigvis langt mer rampete ut.

DSC_0210Her er jeg sammen med de tre norske finalistene: Celine Mee Storrvik, A Portable Package og Wa2Wo. Vi blåser et glitterslengkyss til Jon Lundemoen som dessverre ikke hadde mulighet til å være med på festen.

Flere bilder fra prisutdelingen og gallaen kommer i morgen.

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.