Zalando Blogger Awards Part II

DSC_0279Hipp hurra! To av fire vinnere av Zalando Nordic Blogger Awards var norske!

Dette er første gang nordiske bloggere konkurrerer på likt grunnlag, i en uavhengig konkurranse. Og da er det ekstra stas at både A Portable Package og Celine Mee Storrvik fra Intodust stakk av med seieren i henholdsvis Årets kvinnelige moteblogg og Årets nykommer!

DSC_0255Jeg hadde æren av å dele ut prisen til Celine, som imponerte juryen fra alle de fire nordiske landene med sin unike stilsans og sterke fotografier. Well done!

DSC_0323Fabelaktige Irina var en soleklar favoritt til årets kvinnelige moteblogger, og stakk av med seieren. Ekstra hyggelig siden hun hadde tatt turen ens ærend fra moteuken i Paris for å være med på kvelden. Gratulerer så masse, Irina. Du er en stjerne!

DSC_0358En fest med bloggere er selvsagt ikke komplett uten inviklede selfie-runder. Mine favoritter var denne finske gjengen, som gjorde sitt ytterste for å få til den perfekte “sexymedispåpinne”-selfien. Jeg har på følelsen at de klarte det.

DSC_0355Etter sermonien og middagen var det tid for mer konfettilek. Jeg mener, hvem kan få nok av konfetti? Og glitter? På en gang! Ikke jeg i hvert fall.

DSC_0356Takk igjen til Zalando og Polhem PR for en magisk kveld. Jeg gleder meg allerede til neste år. Var det noen som sa Norge som vertsnasjon neste gang? Jeg krysser fingrene for det.

Etter gallaen bar det videre til afterparty på Sunday Club.

Se resten av bildene fraZalando Nordic Blogger Awards.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.